Placeholder

Sonja Cinar


“Ik hoop mensen er bewust van te maken dat gezondheid binnen ieders bereik ligt. Dat je bewust kunt kiezen voor verandering.”“Mijn oma is in Turkije geboren in een dorpje tussen de bergen en ze woonde daar haar hele leven. Ze leefde van haar moestuin, waar ze vrijwel elke dag in aan het werk was. Ze leefde hier heel gezond: ze had veel beweging en at puur natuur van de groenten van het land. Haar kinderen die naar Nederland zijn gekomen, hadden veel heimwee naar hun land. Dat ze moesten wennen aan een totaal nieuw land, met een andere taal en vreemde gewoonten, was natuurlijk niet gemakkelijk. Het bracht veel stress met zich mee. Daarbij kwam dat ze hun eetgewoonten niet veranderden en ze deden niet veel aan beweging. Achteraf was het geen wonder dat ze ziek werden.”

“Mijn oma is mijn grote voorbeeld: ik eet gezond, beweeg redelijk veel en probeer stress te vermijden. Toen ik met orthomoleculaire therapie in aanraking kwam, wist ik meteen dan ik hierin verder wilde en mijn kennis met mensen zou gaan delen. Mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut heb ik bij Naturafoundation gevolgd. Op dit moment ben ik begonnen aan mijn tweede jaar PNI.”

“In mijn praktijk hoop ik mensen te helpen hun optimale gezondheid te bereiken. Met natuurlijke middelen en een betere voeding kun je zoveel bereiken. Ik hecht veel waarde aan de beroemde uitspraak van Hippocrates: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

“Als Orthomoleculair therapeut en Neurofeedback trainer kan ik je helpen met jouw lichamelijke- en emotionele klachten, zodat je (weer) in balans kunt komen. Maak een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen.”